altijd-proactief-in-voedselveiligheid-2

Altijd proactief in voedselveiligheid

afspraak-is-afspraak-

Afspraak is afspraak!

we-bieden-de-best-passende-opties

We bieden de best passende opties

verse-productie-zes-dagen-per-week

Verse productie, zes dagen per week

de-behoeften-van-onze-klanten-staan-altijd-centraal-1

De behoeften van onze klanten staan altijd centraal

Over Snijpunt

Welkom bij Snijpunt, de specialist in de verwerking van groenten tot halffabricaten voor groentesnijbedrijven, cateraars, foodservice leveranciers en salade- of maaltijdproducenten in Noord Europa. Omdat de houdbaarheid van voorbewerkte groenten relatief beperkt is, stelt dit hoge eisen aan de flexibiliteit en hygiëne van het bedrijf. Wij produceren dan ook dagelijks vers op bestelling en leveren de producten hoe en waar de klant het wil. Alle processen zijn dusdanig ingericht dat we versheid en kwaliteit van onze producten kunnen garanderen en zijn hiervoor B.R.C. Higher Level gecertificeerd. Onze producten komen direct van de bron. We zijn onderdeel van Harvest House en werken nauw samen met de aangesloten vruchtgroentetelers.

Lees verder

Bosui-1

Bosui

Het gehele jaar kunnen wij Bosui leveren, ook wel lente ui genoemd. De wortel en kont worden verwijderd waardoor ze voor u gemakkelijker zijn te verwerken.

Lees verder
Tomato Base

Tomato Base

De perfecte basis voor 1001 gerechten. De saus bestaat uit tomaten en tomatenpuree. De Tomato Base van Food Fellows heeft een pure smaak en is heel makkelijk in gebruik. 

Lees verder
Rucola

Rucola

Rucola vers van de kweker kan dagelijks worden besteld. De Rucola is in de kas gekweekt wat de kwaliteit ten goede komt. Op aanvraag zijn er ook 1 kg. verpakkingen leverbaar.

Lees verder

Meer informatie?
Bel +31 (0)174-637900 of mail info@snijpunt.com