altijd-proactief-in-voedselveiligheid-2

Altijd proactief in voedselveiligheid

afspraak-is-afspraak-

Afspraak is afspraak!

we-bieden-de-best-passende-opties

We bieden de best passende opties

verse-productie-zes-dagen-per-week

Verse productie, zes dagen per week

de-behoeften-van-onze-klanten-staan-altijd-centraal-1

De behoeften van onze klanten staan altijd centraal

Over Snijpunt

Welkom bij Snijpunt, de specialist in de verwerking van groenten tot halffabricaten voor groentesnijbedrijven, cateraars, foodservice leveranciers en salade- of maaltijdproducenten in Noord Europa. Omdat de houdbaarheid van voorbewerkte groenten relatief beperkt is, stelt dit hoge eisen aan de flexibiliteit en hygiëne van het bedrijf. Wij produceren dan ook dagelijks vers op bestelling en leveren de producten hoe en waar de klant het wil. Alle processen zijn dusdanig ingericht dat we versheid en kwaliteit van onze producten kunnen garanderen en zijn hiervoor B.R.C. Higher Level gecertificeerd. Onze producten komen direct van de bron. We zijn onderdeel van Harvest House en werken nauw samen met de aangesloten vruchtgroentetelers.

Lees verder

Witte ui blok grof

Uien Blok 30x30 mm.

Bij Snijpunt worden de uienblokjes machinaal in de juiste grootte van 30x30mm uitgesneden. Daarmee zijn de blokjes direct toepasbaar in uw eindproduct en dus ideaal voor bijvoorbeeld saladefabrikanten, maaltijdfabrikanten en vlees/vis verwerkers.

Lees verder
paprika groen blok grof

Paprika blok 30x30

30 x 30 mm. is de grootste maat paprika blok die wij produceren. Dit product vindt gretig aftrek onder slagerijen, slachterijen en vleesverwerkende partijen voor het BBQ-assortiment dat zij produceren.

 

Lees verder
KIKKI_Snijpunt_1883-1

Rettich sticks

Rettich in handige sticks gesneden. Deze rettichsticks worden machinaal geproduceerd en leveren we standaard in een dikte van 10x10 mm en een lengte van 8 tot 10 cm.

Lees verder

Meer informatie?
Bel +31 (0)174-637900 of mail info@snijpunt.com