altijd-proactief-in-voedselveiligheid-2

Altijd proactief in voedselveiligheid

afspraak-is-afspraak-

Afspraak is afspraak!

we-bieden-de-best-passende-opties

We bieden de best passende opties

verse-productie-zes-dagen-per-week

Verse productie, zes dagen per week

de-behoeften-van-onze-klanten-staan-altijd-centraal-1

De behoeften van onze klanten staan altijd centraal

Over Snijpunt

Welkom bij Snijpunt, de specialist in de verwerking van groenten tot halffabricaten voor groentesnijbedrijven, cateraars, foodservice leveranciers en salade- of maaltijdproducenten in Noord Europa. Omdat de houdbaarheid van voorbewerkte groenten relatief beperkt is, stelt dit hoge eisen aan de flexibiliteit en hygiëne van het bedrijf. Wij produceren dan ook dagelijks vers op bestelling en leveren de producten hoe en waar de klant het wil. Alle processen zijn dusdanig ingericht dat we versheid en kwaliteit van onze producten kunnen garanderen en zijn hiervoor B.R.C. Higher Level gecertificeerd. Onze producten komen direct van de bron. We zijn onderdeel van Harvest House en werken nauw samen met de aangesloten vruchtgroentetelers.

Lees verder

Broccoliroos-fijn

Broccoliroosjes fijn (2-4 cm.)

De broccoliroosjes worden bij Snijpunt handmatig gesneden voor de optimale maten. In ons assortiment hebben wij drie maatsorteringen.

Lees verder
Sjalot

Sjalot geschild

Bij Snijpunt zijn naast de uien, ook geschilde sjalotten leverbaar. Dit schilproces bespaart u een groot deel van uw tijd, zodat u direct aan de verwerking kan beginnen. 

Lees verder
KIKKI_Snijpunt_1787

Komkommer sticks

Komkommer in handige sticks gesneden. We produceren deze groentesticks machinaal voor u in de standaard dikte van 10x10 mm en een lengte van 8 tot 10 cm.

Lees verder

Meer informatie?
Bel +31 (0)174-637900 of mail info@snijpunt.com