altijd-proactief-in-voedselveiligheid-2

Altijd proactief in voedselveiligheid

afspraak-is-afspraak-

Afspraak is afspraak!

we-bieden-de-best-passende-opties

We bieden de best passende opties

verse-productie-zes-dagen-per-week

Verse productie, zes dagen per week

de-behoeften-van-onze-klanten-staan-altijd-centraal-1

De behoeften van onze klanten staan altijd centraal

Over Snijpunt

Welkom bij Snijpunt, de specialist in de verwerking van groenten tot halffabricaten voor groentesnijbedrijven, cateraars, foodservice leveranciers en salade- of maaltijdproducenten in Noord Europa. Omdat de houdbaarheid van voorbewerkte groenten relatief beperkt is, stelt dit hoge eisen aan de flexibiliteit en hygiëne van het bedrijf. Wij produceren dan ook dagelijks vers op bestelling en leveren de producten hoe en waar de klant het wil. Alle processen zijn dusdanig ingericht dat we versheid en kwaliteit van onze producten kunnen garanderen en zijn hiervoor B.R.C. Higher Level gecertificeerd. Onze producten komen direct van de bron. We zijn onderdeel van Harvest House en werken nauw samen met de aangesloten vruchtgroentetelers.

Lees verder

Bosui-1

Bosui

Het gehele jaar kunnen wij Bosui leveren, ook wel lente ui genoemd. De wortel en kont worden verwijderd waardoor ze voor u gemakkelijker zijn te verwerken.

Lees verder
Prei verticaal ingesneden

Prei verticaal ingesneden

Prei verticaal ingesneden

Lees verder
Bloemkoolroos-fijn

Bloemkoolroosjes fijn (2-4 cm.)

De bloemkoolroosjes worden bij Snijpunt handmatig gesneden voor de optimale maten. In ons assortiment hebben wij drie maatsorteringen.

Lees verder

Meer informatie?
Bel +31 (0)174-637900 of mail info@snijpunt.com