altijd-proactief-in-voedselveiligheid-2

Altijd proactief in voedselveiligheid

afspraak-is-afspraak-

Afspraak is afspraak!

we-bieden-de-best-passende-opties

We bieden de best passende opties

verse-productie-zes-dagen-per-week

Verse productie, zes dagen per week

de-behoeften-van-onze-klanten-staan-altijd-centraal-1

De behoeften van onze klanten staan altijd centraal

Over Snijpunt

Welkom bij Snijpunt, de specialist in de verwerking van groenten tot halffabricaten voor groentesnijbedrijven, cateraars, foodservice leveranciers en salade- of maaltijdproducenten in Noord Europa. Omdat de houdbaarheid van voorbewerkte groenten relatief beperkt is, stelt dit hoge eisen aan de flexibiliteit en hygiëne van het bedrijf. Wij produceren dan ook dagelijks vers op bestelling en leveren de producten hoe en waar de klant het wil. Alle processen zijn dusdanig ingericht dat we versheid en kwaliteit van onze producten kunnen garanderen en zijn hiervoor B.R.C. Higher Level gecertificeerd. Onze producten komen direct van de bron. We zijn onderdeel van Harvest House en werken nauw samen met de aangesloten vruchtgroentetelers.

Lees verder

Pasta Saus Traditional

Pasta Sauce Traditional

Dit is een frisse saus voor pasta’s en lasagnes die voor 95 procent uit groenten bestaat. De Pasta Sauce Traditional van Food Fellows heeft een pure smaak en is heel makkelijk in gebruik. 

Lees verder
Radijs-geschoond

Radijs ontkopt

Om de radijs direct te kunnen verwerken, verwijderen  wij de wortel en het groen door de radijs te ontdoen van de kop.

Lees verder
Wortel reepjes_Snijpunt_witte achtergrond

Peen sticks

Naast mesgeschilde en geschrapte peen in stukken of in zijn geheel, produceren we ook peen in handige sticks gesneden. 

Lees verder

Meer informatie?
Bel +31 (0)174-637900 of mail info@snijpunt.com