altijd-proactief-in-voedselveiligheid-2

Altijd proactief in voedselveiligheid

afspraak-is-afspraak-

Afspraak is afspraak!

we-bieden-de-best-passende-opties

We bieden de best passende opties

verse-productie-zes-dagen-per-week

Verse productie, zes dagen per week

de-behoeften-van-onze-klanten-staan-altijd-centraal-1

De behoeften van onze klanten staan altijd centraal

Over Snijpunt

Welkom bij Snijpunt, de specialist in de verwerking van groenten tot halffabricaten voor groentesnijbedrijven, cateraars, foodservice leveranciers en salade- of maaltijdproducenten in Noord Europa. Omdat de houdbaarheid van voorbewerkte groenten relatief beperkt is, stelt dit hoge eisen aan de flexibiliteit en hygiëne van het bedrijf. Wij produceren dan ook dagelijks vers op bestelling en leveren de producten hoe en waar de klant het wil. Alle processen zijn dusdanig ingericht dat we versheid en kwaliteit van onze producten kunnen garanderen en zijn hiervoor B.R.C. Higher Level gecertificeerd. Onze producten komen direct van de bron. We zijn onderdeel van Harvest House en werken nauw samen met de aangesloten vruchtgroentetelers.

Lees verder

KIKKI_Snijpunt_1612

Komkommer gehalveerd en geschoond

Normaal gesproken wordt dit handmatig gedaan, maar wij hebben een manier gevonden om dit machinaal te kunnen doen. 

Lees verder
Bloemkoolroos-grof

Bloemkoolroosjes grof (4-7 cm.)

De bloemkoolroosjes worden bij Snijpunt handmatig gesneden voor de optimale maten. In ons assortiment hebben wij drie maatsorteringen.

Lees verder
Kool-Rood

Rode kool

Rode kool wordt ontdaan van het hart, naar uw wens wordt de kool gehalveerd of gekwart. Zodoende kunt u de kool gelijk toepassen in uw verdere verwerking van bijvoorbeeld rauwkostsalades.

Lees verder

Meer informatie?
Bel +31 (0)174-637900 of mail info@snijpunt.com